Головна Новини Світ Росія У російському Верхоянську дітей змусили йти в школу в 52-градусний мороз
commentss НОВИНИ Всі новини

У російському Верхоянську дітей змусили йти в школу в 52-градусний мороз

Для учнів 1-9 класів оголошені актировані дні – це період, протягом якого учні можуть не відвідувати школу через низьку температуру

25 листопада 2019, 20:46 comments2385
Поділіться публікацією:
У російському Верхоянську дітей змусили йти в школу в 52-градусний мороз

У російському місті Верхоянськ (Якутія) істотно похолодало – зафіксовано 52-градусний мороз. Про це повідомляє прес-служба республіканського управління з гідрометеорології навколишнього середовища.

"Станом на сьогодні, 25 листопада (09:00 по якутскому часу) температура повітря в Верхоянську опустилася до позначки в мінус 52 градуси", — сказано в заяві.

Що стосується школярів, то для учнів 1-9 класів оголошені актировані дні – це період, протягом якого учні можуть не відвідувати школу через низьку температуру. Учні 10-11 класів від занять не звільняються, школу вони зобов'язані відвідувати.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що, за словами синоптика Наталки Діденко, залишки тепла збережуться в західній частині країни, а також в Одеській області та Криму, а от в інших регіонах значно похолодає. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, максимальна температура очікується в Ужгороді, Львові, Луцьку, Тернополі та Чернівцях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!