Головна Новини Світ Росія Жириновський пригрозив знищити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Жириновський пригрозив знищити Україну

Лідер ЛДПР вважає, що Україна заражає Сполучені Штати своїм божевіллям

27 листопада 2019, 07:59 comments3519
Поділіться публікацією:
Жириновський пригрозив знищити Україну

Скандально відомий російський політик, член Держради Росії і глава ЛДПР Володимир Жириновський знову виступив із загрозливим заявами  на адресу України.

Глава парламентської фракції ЛДПР заявив, що Росія повинна знищити Україну. Про це Володимир Жириновський написав у своєму Twitter.

"Американського лідера дратують звинувачення по Україні. Київ в даний час — це Берлін 1933-го, такий же палій війни. Київ зійшов з розуму і заражає Америку, а так як США — ядерна держава, тому Росія не може терпіти таку політику. Якщо Україна не зупиниться, нам доведеться її превентивно знищити", — зазначив політик.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Держдумі РФ Володимир Жириновський відкрив виставку своїх фотографій. Серед знімків  — як фотографії відомі, так і унікальні кадри, які ніколи не показували широкому загалу.

Раніше в парламенті Киргизії запропонували оголосити депутата Держдуми РФ, лідера ЛДПР Володимира Жириновського персоною нон грата.

Також ми писали про те, що Жириновський підтримав позицію свого сина, віце-спікера Держдуми Ігоря Лебедєва, який не побачив сенсу в житті інвалідів і який висловився щодо переривання вагітності у разі виявлення патології.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!