Головна Новини Світ Росія "Що ж ви все про Україну, треба і про себе подумати", - порада росіянину від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

"Що ж ви все про Україну, треба і про себе подумати", - порада росіянину від Путіна

Таку тезу президент Російської Федерації Володимир Путін озвучив у розмові з жителем Санкт-Петербургу

28 листопада 2019, 13:29 comments1677
Поділіться публікацією:
"Що ж ви все про Україну, треба і про себе подумати", - порада росіянину від Путіна

Президент Російської Федерації Володимир Путін порадив пересічному росіянинові не зосереджуватися на проблемах України, а краще думати про себе – тим самим глава Росії самостійно підтвердив тезу про те, що в російських медіа занадто багато інформації про події в Україні. Про це заявили в російському агентстві ТАСС.

Згідно з повідомленням, таку пораду Путін озвучив під час урочистого відкриття монумента письменникові Даніїлу Граніну в Санкт-Петербурзі 27 листопада. Так, один з присутніх на церемонії місцевий житель звернувся до президента РФ з безлічі питань, серед яких кілька безпосередньо стосувалися України. Які саме позиції озвучив росіянин – у ЗМІ не повідомляють. У відповідь на слова росіянина Путін вирішили порадити йому не зациклюватися на українських справах. "Що ж ви все про Україну, треба і про себе подумати", — заявив Володимир Путін.

Між тим, російське ЗМІ відзначило, що такою відповіддю глава їхньої держави тільки підтвердив думки багатьох аналітиків про те, що інформаційний простір Росії заполонили новини на українську тематику.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в РФ повідомили про те, які етапи передбачені для зустрічі українського президента і Путіна, яка планується 9 грудня у Франції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!