Головна Новини Світ Росія Розбитий автобус і 15 трупів: у Росії сталася велика ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбитий автобус і 15 трупів: у Росії сталася велика ДТП

У Забайкальському краї автобус з пасажирами впав з мосту

1 грудня 2019, 11:59 comments2196
Поділіться публікацією:
Розбитий автобус і 15 трупів: у Росії сталася велика ДТП

Сьогодні вранці в управління МНС Забайкальського краю Росії надійшла інформація про падіння автобуса з моста в річку, вкриту льодом. У катастрофі загинули 15 осіб, ще 18 постраждали, з них шестеро гостро потребують медичної допомоги та перебувають у стабільно важкому стані. Про це повідомляє ТАСС.

Так, за інформацією рятувальників, аварівія сталася на 60-му км автодороги Могойтуй — Сретенск — Олочі. Причиною ДТП стало лопнула колесо у автобуса Kia Granbird. Автобус прямував з Сретенска в Читу. Протяжність цього маршруту 360 км. В екстрених службах ТАСС повідомили, що автобус пробив огорожу і впав з мосту. За попередньою інформацією, автобус належить приватному підприємцю, який займається туристичними перевезеннями.

Для евакуації постраждалих планується залучити санітарну авіацію медицини катастроф. Для ліквідації наслідків ДТП залучено 30 чоловік із загального складу МНС.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Генпрокуратура призначила 59 осіб причетних до злочинів, скоєних на Майдані в 2014 році. В цілому протягом усього часу управління спеціальних розслідувань досліджувало понад 4 100 епізодів скоєння кримінальних правопорушень, в яких є підозра повідомили 288 людям. У прокуратурі зазначили, що слідчі управління направили до суду 81 обвинувальний акт відносно 162 осіб. За результатами судового розгляду суд визнав винними 20 осіб, стосовно 19 з них виніс звинувачувальні вироки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!