Головна Новини Світ Росія "Очікування року": в Кремлі припустили, чим завершиться зустріч Путіна з Зеленським
commentss НОВИНИ Всі новини

"Очікування року": в Кремлі припустили, чим завершиться зустріч Путіна з Зеленським

За словами прес-секретаря Кремля Дмитра Пєскова, діалог двох лідерів містить передумови для виходу зі складного становища на Донбасі

5 грудня 2019, 22:06 comments2149
Поділіться публікацією:
"Очікування року": в Кремлі припустили, чим завершиться зустріч Путіна з Зеленським

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що офіційна Москва відчуває обережний оптимізм з вибудовування російсько-українських відносин у зв'язку з майбутньою зустрічею президентів Володимира Путіна і Володимира Зеленського, яка відбудеться вже в наступний понеділок, 9 грудня. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

Пєсков зазначив, що глави української та російської держав вже неодноразово говорили по телефону.

"Це було конструктивне спілкування. Про конструктивне спілкування говорив і сам президент Путін. Якщо такий конструктивний діалог буде продовжений і під час очної зустрічі, це створить передумови для полегшеного виходу на рішення, які хвилюють обидві сторони", — підкреслив прес-секретар Кремля.

При цьому Пєсков заявив, що передчасно говорити, яким чином буде знайдено спільне розуміння під час зустрічі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що МЗС України надіслало звернення до Угорщини у зв'язку з інцидентом, в якому телевізійний центральний канал М1 показав Крим як російської території.

"У зв'язку з зв'язку з появою на центральному угорському телеканалі М1 відео сюжету, в якому Крим позначений територією РФ, Посольство звернулося до телеканалу і в Міністерство зовнішньої економіки і закордонних справ Угорщини з вимогою щодо виправлення написи", — зазначено в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!