Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, що можуть підписати у Парижі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, що можуть підписати у Парижі

Пєсков розповів про те, що планує на саміті Росія

6 грудня 2019, 07:59 comments2938
Поділіться публікацією:
У Кремлі розповіли, що можуть підписати у Парижі

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков розповів про те, що учасники саміту в нормандському форматі можуть прийняти документ, який не буде зобов'язувати. Про це пише "ТАСС".

Пєсков зазначив, що найімовірніше угоди не буде, і в принципі, ніхто її і не очікує. Крім того, Росія регулярно застерігала від будь-яких очікувань.

За словами російського чиновника, була зроблена “домашня робота" і був розроблений якийсь документ. Як він буде називатися, поки рано говорити, але є ймовірність, що він буде прийнятий за підсумками зустрічі.

"Це незобов'язуючий документ, незобов'язуюча угода, але в ньому можна очікувати, що будуть зафіксовані якісь точки, за якими є спільне розуміння", — сказав Пєсков.

Як повідомляло видання "Коментарі", міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що зустріч президента України Володимира Зеленського з російським главою Володимиром Путіним на нормандському саміті 9 грудня в Парижі не буде виключно формальною.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський заявив, що на переговорах в "нормандському форматі" намір в першу чергу підняти питання обміну полоненими у форматі "всіх на всіх" до кінця поточного року. У той же час в МЗС Росії заявили, що головним питанням на зустрічі в "нормандському форматі" стане юридичний статус ОРДЛО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!