Головна Новини Світ Росія Якутський шаман Габишев знову йде «скидати Путіна», тим часом ФСБ затримала його прихильника, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Якутський шаман Габишев знову йде «скидати Путіна», тим часом ФСБ затримала його прихильника, - ЗМІ

У російських ЗМІ пишуть, що спецслужби приходили додому до сестри «шамана-воїна» Габишева

10 грудня 2019, 11:27 comments2045
Поділіться публікацією:
Якутський шаман Габишев знову йде «скидати Путіна», тим часом ФСБ затримала його прихильника, - ЗМІ

Співробітники Федеральної служби безпеки (ФСБ) Росії затримали члена загону якутського шамана Олександра Габишева, який 8 грудня знову відправився в Москву для "вигнання Путіна". Про це пише "МБХ медіа", посилаючись на координатора громадської організації "Правозахист Листівки" Олексія Прянишникова.

Так, прихильника шамана Габишева, Євгенія Ростокіна, відомого також під іменем Ворон, нібито затримали вдома співробітники ФСБ. Повідомляється, що мета затримання офіційно ще не названа. Крім того, за інформацією видання, нещодавно спецслужби приходили до сестри Габишева, щоб віддати повістку на ім'я шамана для явки в слідчу частину управління ФСБ. Сестра сказала, що шаман зараз йде по дорозі до Москви.

Нагадаємо, Габишев називає себе шаманом-воїном, влітку він вирішив "вигнати" президента РФ Володимира Путіна, але був затриманий поблизу кордону між Іркутської областю і Бурятією. За заклики до екстремізму в нього взяли підписку про невиїзд.

Раніше "Коментарі" писали, що у вересні шамана Габишева, який пішки з Якутії йшов в Москву "відновити народовладдя", відправили в психіатричний диспансер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!