Головна Новини Світ Росія У Кремлі назвали єдину умову зміни формату «мінської групи» по Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі назвали єдину умову зміни формату «мінської групи» по Донбасу

За словами Пєскова, на нормандській зустрічі в Парижі питання кордону не обговорювалося

10 грудня 2019, 15:34 comments1995
Поділіться публікацією:
У Кремлі назвали єдину умову зміни формату «мінської групи» по Донбасу

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що змінити склад Тристоронньої контактної групи (ТКГ) можна лише за згоди ватажків терористів "ЛДНР", передає "Інтерфакс".

"Будь-які зміни формату виключати не можна, але змінювати формат без узгодження всіма учасниками — трьома сторонами в цій групі — неможливо і навряд чи це можна зробити... Без позиції і думки самопроголошених республік, без урахування їхньої точки зору, а головне без контактів Києва з цими представниками, рішення приймати дуже і дуже складно", — сказав спікер, коментуючи пропозицію президента Володимира Зеленського запросити для участі в ТКГ переселенців з Донбасу.

Пєсков також зазначив, що питання передачі Україні контролю над кордоном не обговорювалося на "нормандській зустрічі" в Парижі. Однак, за його словами, питання кордону вказано в Мінських угодах.

Як повідомляло видання "Коментарі", раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна згодна на переговори з жителями окупованих територій Донецької та Луганської областей, якщо це будуть не терористи, а переселенці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!