Головна Новини Світ Росія Путін розкритикував резолюцію ЄС, де сталінізм прирівнюється до нацизму
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін розкритикував резолюцію ЄС, де сталінізм прирівнюється до нацизму

Глава РФ переконаний, що ця тема давно стала тема численних маніпуляцій та історичних спотворень

11 грудня 2019, 20:47 comments1906
Поділіться публікацією:
Путін розкритикував резолюцію ЄС, де сталінізм прирівнюється до нацизму

Президент Російської Федерації Володимир Путін висловив свою категоричну незгоду з резолюцією Євросоюзу, згідно з якою сталінізм прирівнюється до нацистського режиму. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Так, глава Кремля переконаний, що дана резолюція необдумано ставить в один ряд нацистських агресорів і Радянський Союз, який здобув над першим Велику Перемогу, тим самим назавжди відсунувши від себе будь-які з них паралелі.

"Спроби спотворення цієї історичної правди не припиняються. До них підключилися не тільки спадкоємці пособників нацистів, тепер справа дійшла до деяких цілком респектабельних міжнародних інститутів і європейських структур", — зазначив Путін.

Зазначимо, що на засіданні 19 вересня в Страсбурзі Європарламент закликав Росію не відбілювати і не намагатися приховувати злочини, вчинені радянським режимом. У резолюції, члени Європарламенту також засудили екстремістські та ксенофобські політичні сили та організації в Європі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ще влітку парламентська асамблея ОБСЄ також "поставила знак рівності" між режимами Йосипа Сталіна та Адольфа Гітлера.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!