Головна Новини Світ Росія "Недовго музика грала": ТНТ зняв з показу серіал "Слуга народу"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Недовго музика грала": ТНТ зняв з показу серіал "Слуга народу"

Російським телеглядачам встигнули показати три епізоди першого сезону

11 грудня 2019, 22:59 comments2259
Поділіться публікацією:
"Недовго музика грала": ТНТ зняв з показу серіал "Слуга народу"

Російський розважальний телеканал "ТНТ" в поспішному порядку передумав транслювати український серіал за участю Володимира Зеленського "Слуга народу". Про це передає видання "Медуза".

Редакція каналу повідомила про внесення змін до анонсу телепрограм: замість "Слуги народу", який планували показувати 12 і 13 грудня, на телеканалі вийдуть серіали "Інтерни" і "СашаТаня".

Також на телеканалі пояснили, що спочатку не збиралися показувати в ефірі більше трьох перших серій "Слуги народу", а цілком перший сезон можна буде побачити в онлайн-кінотеатрі Premier. Анонс телеканалу, що серії будуть щодня виходити в ефірі, представник ТНТ назвав "маркетинговим ходом по підвищенню впізнаваності платформи".

Відзначимо, що в ефірі ТНТ 11 грудня показали три епізоди першого сезону серіалу "Слуга народу".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що телеканалу ТНТ довелося вирізати крамольну жарт про президента РФ Володимира Путіна, яка звучить у першій серії серіалу "Слуга народу".

За сюжетом обраний президент України Василь Голобородько вибирає години, а його помічник розповідає, що Володимир Путін носить марку Hublot. Голобородько цього здивовано питає: "Путін — хубло?". Таким чином йде відсилання до куди більш відомої з 2014 року кричалки, заснованої харківської ультрас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!