Головна Новини Світ Росія Масштабна пожежа в Москві: горять склади, вибухають балони з газом
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна пожежа в Москві: горять склади, вибухають балони з газом

На місці пожежі лунали звуки вибухів

13 грудня 2019, 13:01 comments2655
Поділіться публікацією:








Масштабна пожежа в Москві: горять склади, вибухають балони з газом

Сьогодні в Москві виникла пожежа на складі тканини, який розташований на Варшавському шосе. Площа займання склала 3 тис. кв. м., пише ТАСС.

В екстрених службах відзначили, що площа обвалення склала 200 кв. м., періодично вибухають газові балони. Крім того стало відомо, що будівля складу повністю газифікована і підключена до електромережі, її поки не вдалося відключити.

Як відзначили в прес-службі МНС, на місці працює пересувна лабораторія столичного ГУ МНС Росії, яка займається виявленням перевищення ГДК шкідливих частинок продуктів горіння.

В даний момент до гасіння пожежі приступив пожежний вертоліт, вогонь інтенсивно поширюється. При вибуху і обваленні на палаючому складі постраждав пожежний.


Як повідомляло видання "Коментарі", 4 грудня в Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа, в результаті якої постраждали 29 осіб. Щоб врятуватися, люди вистрибували з вікон. За інформацією поліції, пожежа могла статися через поламаний подовжувач.

Заступник міського голови Одеси Андрій Котляр на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список тих, хто постраждав під час пожежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!