Головна Новини Світ Росія В Україну не пустили російську журналістку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну не пустили російську журналістку

ДПСУ опублікували в фейсбуці фотодокази відвідування Криму журналісткою Тонких

14 грудня 2019, 16:49 comments2183
Поділіться публікацією:
В Україну не пустили російську журналістку

У субботу, 14 грудня, українські прикордонники в аеропорту "Бориспіль" не пропустили в Україну журналістку російського телеканалу НТВ Олександру Тонких. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

"Як з'ясувалося, вона працює журналістом одного з російських телеканалів і висвітлює соціальні теми. Під час прикордонного контролю громадянка також зазначила, що на тимчасово окупованих територіях України вона ніколи не була", – йдеться в повідомленні.

У прикордонній службі вирішили перевірити даний факт і виявилося, що дівчина обдурила. Зокрема, був встановлений факт незаконного в'їзду/виїзду в ТОЙ АР Крим, що потім підтвердила і дівчина.

Як зазначили в Держприкордонслужбі, громадянка РФ прибула в Україну рейсом зі Стамбула. Прикордонники з'ясували, що вона працює журналістом російського телеканалу "НТВ"

ДПСУ опублікували в фейсбуці фотодокази відвідування Криму журналісткою Тонких, прокоментувавши повідомлення наступним чином:

"Здуло кримським вітром... Російської журналістки заборонили в'їзд в Україну на 3 роки".

picture

picture

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", зуд звільнив з ув'язнення за станом здоров'я Бориса Германа, засудженого за "організацію вбивства" російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!