Головна Новини Світ Росія Чому росіянам можуть обмежити виїзд з країни на Новий рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому росіянам можуть обмежити виїзд з країни на Новий рік

Росіянам пояснили умови заборони на виїзд з країни на Новий рік

18 грудня 2019, 10:37 comments1995
Поділіться публікацією:
Чому росіянам можуть обмежити виїзд з країни на Новий рік

Росіянам, у яких є штрафи ДІБДР або заборгованості за кредитами або аліментами, можуть заборонити виїжджати з країни на новорічні канікули. Про це повідомили в Асоціації туроператорів Росії.

За інформацією відомства, заборона може бути введена, якщо сума заборгованість за виконавчим документом про невиплату аліментів, відшкодування заподіяної здоров'ю шкоди, майнової або моральної шкоди перевищує 10 тисяч рублів (3700 гривень). Щодо інших категорій, не будуть випускати, якщо сума заборгованості становить 30 тисяч рублів (11250 гривень).

Крім того, ті, хто збирається залишати межі Росії і мають заборгованість, можуть погасити її на місці вильоту, правда, це не буде гарантувати зняття обмежень.

Як повідомляло видання "Коментарі", з 6 лютого 2018 року боржники по аліментах не зможуть виїхати за межі України і керувати транспортом відповідно до закону про посилення відповідальності за несплату аліментів.

Нагадаємо, 4 січня був підписаний закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості по сплаті аліментів". Законом встановлюється тимчасове обмеження таких осіб у праві виїзду за межі України, тимчасове обмеження боржника у праві керування транспортними засобами, тимчасове обмеження боржника у праві користування вогнепальною мисливською, пневматичною зброєю, тимчасове обмеження боржника у праві полювання. Крім того, передбачено новий вид адміністративного стягнення — суспільно корисні роботи, які полягають у виконанні особою, яка вчинила адміністративне правопорушення, платних робіт, вид яких визначає відповідний орган місцевого самоврядування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!