Головна Новини Світ Росія Російських журналістів телеканалу «НТВ» не пропустили в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських журналістів телеканалу «НТВ» не пропустили в Україну

Російські журналісти з «НТВ» вирішили повторити в Україні челендж колег, але їх розгорнули

18 грудня 2019, 12:53 comments3241
Поділіться публікацією:
Російських журналістів телеканалу «НТВ» не пропустили в Україну

Журналісти з телеканалу "НТВ" вирішили спробувати потрапити на українську територію, однак, співробітники Державної прикордонної служби України відмовили росіянам у в'їзді в країну. Про це у своєму Twitter написав кореспондент НТВ Сергій Савін.

За його словами, вони з колегами приїхали в аеропорт "Бориспіль", однак при проходженні паспортного контролю прикордонники розгорнули їх і відправили назад. Причиною відмови у в'їзді в країну стало те, що журналіст не зміг підтвердити мету візиту.

Савін заявив, що вони приїхали дізнатися подробиці по справі Павла Шеремета, газових переговорах з Росією, обміну полоненими між країнами, а також про припинення бойових дій на Донбасі.

Нагадаємо, 12 грудня кореспонденти телеканалу "Звезда" стали першими російськими журналістами, які були пропущені в Київ після запрошення президента України Володимира Зеленського, зробленого ним на саміті "Нормандської четвірки". Таким чином вони вирішили перевірити, чи тримає український лідер слово.

Як повідомляло видання "Коментарі", заборона на в'їзд для російських репортерів в Україну діяв з 2014 року.

Раніше журналіст російського каналу "Дощ" Олексій Коростельов розповів, що його не впустили в Україну. За його словами, зробили це з двох причин: по-перше, тому що у журналіста не було необхідної суми на проживання. Друга причина, за словами журналіста, — відсутність запрошення з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!