Головна Новини Світ Росія Росія впевнена, що Зеленський вирішить конфлікт на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія впевнена, що Зеленський вирішить конфлікт на Донбасі

Росія підтримує бажання Зеленського врегулювати ситуацію на Донбасі

26 грудня 2019, 10:33 comments2070
Поділіться публікацією:
Росія впевнена, що Зеленський вирішить конфлікт на Донбасі

Росія сподівається на прогрес у врегулюванні ситуації на Донбасі при президенті Володимирі Зеленському. Про це повідомив глава МЗС Росії Сергій Лавров.

За словами російського політика, за п'ять місяців глава української держави зміг зробити те, що не зробив його попередник, тому Росія вірить в те, що він зможе врегулювати ситуацію на Донбасі. Крім того, він зазначив, що вони підтримують розведення сил і засобів сторін на лінії зіткнення, "формулу Штайнмайєра", але досягнення прогресу у врегулюванні можливо тільки через прямий діалог між Києвом і "ДНР/ЛНР"

"Наша сторона готова до того, щоб цьому всіляко сприяти, так як встановлення миру позитивно позначиться на відносинах двох сторін – Росії і України", — сказав Лавров.

Як повідомляв портал "Коментарі", депутати Верховної Ради продовжили закон про особливий статус для Донбасу. Голосування відбулося на позачерговому засіданні парламенту. Рішення продовжити дію закону "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей" (№ 2569) підтримали 320 парламентаріїв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!