Головна Новини Світ Росія Росія передала Лаосу танки та бронеавтомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія передала Лаосу танки та бронеавтомобілі

Росія передала республіці чергову партію танків Т-72 і бронеавтомобілів БРДМ-2М

21 січня 2020, 05:55 comments2183
Поділіться публікацією:
Росія передала Лаосу танки та бронеавтомобілі

Росія передала Лаосу партію танків і бронеавтомобілів, а також модернізувала аеродром. Про це повідомляє прес-служба Міноборони Росії.

20-21 січня делегація взяла участь у Міноборони святкових заходах, присвячених 71-й річниці утворення Народної армії Лаосу.

"На полях урочистій церемонії в рамках надання військово-технічної допомоги відбулася передача лаоської стороні чергової партії російської військової техніки — танків Т-72 і бронеавтомобілів БРДМ-2М, а також модернізованого російськими фахівцями аеродрому Тхонгхайхин, розташованого в провінції Сиангкхуанг", — сказали в Міноборони.

 Як повідомляв сайт "Коментарі", военнослужащие 2-го танкового батальйону 17 ОТБр, які перемогли у змаганнях на кращий танковий взвод Збройних Сил України, отримали право представляти ЗСУ на міжнародних танкових змаганнях. Підрозділ 17-ї бригади озброєне нещодавно модернізованими бойовими машинами Т-64 БВ. Офіцери бригади знають про можливості участі у міжнародних змаганнях, але точної дати дати не можуть. Варто зазначити, що в минулі роки кращий танковий взвод країни брав участь у змаганнях Strong Europe Tank Challenge в Німеччині, учасником яких були підрозділи армій країн Європи і США.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://mil.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!