Головна Новини Світ Росія "Пішли ва-банк": Росія максимально спростила процедуру видачі паспортів для українців і білорусів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пішли ва-банк": Росія максимально спростила процедуру видачі паспортів для українців і білорусів

Тепер для жителів України і Білорусі не потрібно проходити співбесіду і тести на знання російської мови

29 січня 2020, 13:59 comments2055
Поділіться публікацією:
"Пішли ва-банк": Росія максимально спростила процедуру видачі паспортів для українців і білорусів

Процедура отримання російського громадянства для жителів України та Білорусі стане ще простіше і звільнить від необхідності проводити перевірку знань російської мови. Про це передає агентство "Інтерфакс-Захід", посилаючись на заяву начальника головного управління з питань міграції МВС РФ Валентину Казакову.

"Вже розроблені законопроекти, які дозволять спростити процедуру набуття громадянства нашим найближчим сусідам — громадянам Білорусі, громадянам України, яких ми пропонуємо звільнити від проходження співбесіди на визнання носіями російської мови", — зазначила вона на сьогоднішній прес-конференції.

Крім того, російська чиновниця підкреслила значення такого спрощення і для тих, хто бажає отримати російське громадянство в Казахстані чи Молдові.

"Чим простіше іноземному громадянину буде оформити документи, тим менше буде негативних явищ у вигляді організації незаконної міграції", — зазначила Казакова.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український Кабмін. у свою чергу, ускладнив процедуру відвідування Російської Федерації, зобов'язавши мати для цього закордонний паспорт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!