Головна Новини Світ Росія Росія стежить за військовим кораблем США в Чорному морі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія стежить за військовим кораблем США в Чорному морі

Американський есмінець, який увійшов у Чорне море, оснащений крилатими ракетами "Томагавк" і системою протиракетної оборони "Іджіс"

23 лютого 2020, 20:56 comments2861
Поділіться публікацією:
Росія стежить за військовим кораблем США в Чорному морі

Військовий корабель США зайшов у Чорне море, за яким відразу ж почав стежити Чорноморський флот Росії. Про це пишуть росЗМІ, посилаючись на Національний центр управління обороною РФ.

Так, десь з 18:30 есмінець УРО "Росс" — ескадрений міноносець з керованими ракетами – перебуває в чорноморському акваторії. За діями корабля спостерігають сили і засоби Чорноморського флоту РФ. Зокрема, есмінець США оснащений крилатими ракетами "Томагавк" і системою протиракетної оборони "Іджіс". Відзначається, що він, як і есмінці ВМС США "Портер", "Дональд Кук" і "Карні", розміщений на постійній основі в Європі на іспанській військовій базі. Крім того, корабель входить у Польщі та Румунії в програму поетапної побудови європейської адаптивної системи протиракетної оборони.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що в районі Одеси в чорноморські води увійшов американський ракетний есмінець USS Ross DDG 71, пройшовши протоки Дарданелли і Босфор. Оснащений різним артилерійським і ракетним озброєнням, в тому числі протикорабельними ракетами "Гарпун", а також має 90 шахтних пускових установок для запуску крилатих ракет "Томагавк".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!