Головна Новини Світ Росія Російське видання «Коммерсантъ» виплатить своїм співробітникам по 1000 доларів у «непрості часи»
commentss НОВИНИ Всі новини

Російське видання «Коммерсантъ» виплатить своїм співробітникам по 1000 доларів у «непрості часи»

Перший випадок компенсації від роботодавця в Росії iз-за коронавіруса

18 березня 2020, 18:56 comments2665
Поділіться публікацією:
Російське видання «Коммерсантъ» виплатить своїм співробітникам по 1000 доларів у «непрості часи»

У Росії видавничий дім "Коммерсантъ" пообіцяв виплатити своїм співробітникам по 1000 доларів в якостi премії в ці "непрості часи" iз-за поширення китайського коронавіруса Covid-19. Про це повідомляє російське видання "Ведомости" з посиланням на слова головного редактора газети "Коммерсантъ" Володимира Желонкiна.

На поточний момент журналісти цього видавничого дому змушені були перейти з офісу на віддалену роботу, як і співробітники багатьох компаній по всьому світу, iз-за поширення нової вірусної хвороби. Це перший відомий випадок компенсації або премії від роботодавця в Росії на тлі спалаху коронавіруса.

На момент публікації в Росії захворіли 147 осіб, з яких 8 пацієнтів одужали. По всьому світу понад 208 тисяч людей заражені коронавірусом Covid-19. 8279 пацієнтів вже померли, а майже 83 тисячі одужали.

Як повідомляв портал "Коментарі", від коронавіруса в Україні померла 33-річна жінка — це друга підтверджена смерть від нової хвороби в нашій країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!