Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Болівії сталася НП за участю вертольота, на борту якого був президент
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болівії сталася НП за участю вертольота, на борту якого був президент

Поломка в хвостовій частині сталася на тлі загроз повалити Моралеса

5 листопада 2019, 09:00 comments1845
Поділіться публікацією:
У Болівії сталася НП за участю вертольота, на борту якого був президент

Вчора, 4 листопада, у Болівії ледь не сталася авіакатастрофа за участю президента південноамериканської країни Ево Моралесом. Як повідомляє Al Jazeera, вертоліт, на борту якого перебував лідер Болівії, здійснив екстрену посадку через поломку. Однак все це відбулося на тлі скандалу і після погроз політичних опонентів повалити Моралеса.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, як тільки вертоліт EC-145 злетів із селища в Андах, де президент Болівії презентував нову дорогу, пілоти запідозрили недобре. Виявилося, що у повітряного судна був пошкоджений хвостовий ротор, через що вертоліт негайно довелося садити на землю. На щастя, в результаті інциденту ніхто не постраждав. Однак це викликало напругу в країні, де і без цього було неспокійно протягом двох останніх тижнів: протестувальники виходять на мітинги проти "лівого" президента, переобрання якого, на їхню думку, незаконне.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 21 жовтня в Полтавській області розбився вертоліт Robinson R44 з екс-міністром аграрної політики Тарасом Кутовим на борту. Екс-політик прямував з Києва на Полтавщину. На жаль, вижити екс-міністру не вдалося. Загиблому було всього 43 роки, у нього залишилося троє дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!