Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Колумбії застосували сльозогінний газ під час антиурядових протестів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Колумбії застосували сльозогінний газ під час антиурядових протестів

Демонстранти спробували проникнути в будівлю парламенту країни

22 листопада 2019, 20:28 comments1664
Поділіться публікацією:
У Колумбії застосували сльозогінний газ під час антиурядових протестів

В Колумбії сотні тисяч демонстрантів протестують проти уряду та президента Івана Дуке Маркеса, що перетворюється в заворушення. Про це повідомляє DW.

Зазначається, що демонстранти почали підпалювати барикади і громити зупинки громадського транспорту. Акції охопили й інші міста. Внаслідок чого мер Калі, третього за чисельністю населення міста Колумбії, ввів комендантську годину в нічний час.

Також в Боготі виявлені акти мародерства. Демонстранти спробували проникнути в будівлю парламенту країни. Поліція застосувала сльозогінний газ і водомети.

Нагадаємо, що демонстранти в Колумбії, виражають невдоволення соціальною нерівністю, насильством проти корінних народів, а також значним масштабом корупції.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Колумбії протести переросли у сутички з поліцією. У столиці країни протестанти побудували барикади і заблокували кілька доріг. Влада використовує сльозогінний газ і водомети, однак маніфестанти не залишають центр міста. Центральні станції метро закриті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!