Головна Новини Світ Пiвденна Америка Бразилець переодягнувся в свою матір, щоб здати замість неї урок водіння
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилець переодягнувся в свою матір, щоб здати замість неї урок водіння

Чоловік заявив, що мати нічого не знала про його план

13 грудня 2019, 21:35 comments1852
Поділіться публікацією:
Бразилець переодягнувся в свою матір, щоб здати замість неї урок водіння

Бразилець вирішив допомогти своїй матері здати урок водіння. Як передає американська мовна служба ВВС, 43-річний чоловік прийшов в автошколу в спідниці і блузці, одягнув перуку, зробив макіяж і нафарбував нігті, а членам комісії представився ім'ям своєї 60-річної матері.

Таким чином, уродженець Бразилії хотів допомогти жінці, так як вона тричі провалила іспит. Однак план провалився, інспектор побачила невідповідність між фотографією в документах і людиною, яка здавала іспит.

Представники автошколи відразу ж викликали поліцію. Чоловіка заарештували за шахрайство та використання чужої особистості. Крім того, чоловік сказав правоохоронцям, що мати нічого не знала про його план.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американець став володарем щасливого лотерейного квитка, який приніс йому 14,6 мільйона доларів. Проте чоловік так і не забрав свій грошовий приз. Варто зазначити, що у переможця було півроку, щоб забрати виграш, але він втратив таку можливість. Так, програвши мільйони чоловік встановив рекорд.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!