Головна Новини Світ Пiвденна Америка У Болівії парламент прийняв відставку поваленого президента
commentss НОВИНИ Всі новини

У Болівії парламент прийняв відставку поваленого президента

Тепер шлях для передачі президентської влади в Болівії відкритий

22 січня 2020, 01:20 comments1403
Поділіться публікацією:
У Болівії парламент прийняв відставку поваленого президента

У Болівії Багатонаціональна законодавчі збори прийняло відставку поваленого президента Ево Моралеса на тлі протестів у залі. Про це повідомляє РИА Новости.

Рішення було прийнято на тлі протестів у залі парламенту, де більшість займають члени Руху до соціалізму Ево Моралеса. Тепер шлях для передачі президентської влади в країні відкрито.

"Багатонаціональне законодавчі збори приймає відставку Ево Моралеса і Альваро Гарсія Лінери з постів президента і віце-президента багатонаціональної держави Болівії", — повідомила прес-служба парламенту в Twitter.

Засідання парламенту очолювала спікер сенату, виконуюча обов'язки голови заксобранія, Єва Копа. Вона зачитувала прохання про Моралеса відставку на тлі гнівних протестів з боку консервативного меншини, яке підтримує тимчасового президента Жанін Аньєс.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", переходное уряд Болівії вперше з 2008 року назначило посла республіки Америки. "Глава МЗС Карен Лонгарик призначила Уолтера Оскара Серрате новим надзвичайним і повноважним послом в США", − наголошується в повідомленні. До цього моменту Серрате обіймав посаду постійного представника Болівії при ООН.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!