Головна Новини Світ Пiвденна Америка Мадуро запросив ООН спостерігати за виборами в парламент Венесуели
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадуро запросив ООН спостерігати за виборами в парламент Венесуели

Мадуро також запросив уряди країн Латинської Америки та ЄС сприяти національному діалогу

24 січня 2020, 03:30 comments1921
Поділіться публікацією:
Мадуро запросив ООН спостерігати за виборами в парламент Венесуели

Лідер Венесуели Ніколас Мадуро сподівається на створення спеціальної комісії ООН для спостереження за виборами до Національної асамблеї — парламенту країни. Про це він заявив в ході пам'ятних заходів з нагоди 62-ї річниці повалення диктатури Маркоса Переса Хіменеса, в Twitter.

Мадуро також запросив уряди країн Латинської Америки та Євросоюзу сприяти національному діалогу.

"Венесуела бажає, щоб генеральний секретаріат ООН призначив комісію з супроводу виборів, щоб вони стали свідками дня, коли народ Венесуели відновить свою Національну асамблею", — заявив Мадуро.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у вересні 2019 року президент США Дональд Трамп підписав указ про введення повного економічного ембарго проти Венесуели, яка перебувала в глибокій політичній кризі і була охоплена масштабними масовими протестами.

Ніколас Мадуро також заявив, що жителі країни масово виходять з католицької віри і стають євангелістами. "Хочу розповісти вам, дорогий Тато Франциск, про те, що народ Венесуели відмовляється від католицизму. Майже 40% громадян оголосили себе євангельськими християнами, а до цього було 3%", — написав Мадуро. Мадуро також зазначив, що єпископи католицької церкви виявляють дуже велику політичну активність і, по суті, використовують Венесуельську єпископську конференцію як політичну силу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!