Головна Новини Світ Пiвденна Америка Мадуро закликав Колумбію відновити відносини з Венесуелою
commentss НОВИНИ Всі новини

Мадуро закликав Колумбію відновити відносини з Венесуелою

У Венесуелі В 2019 році почалися масові протести проти президента Ніколаса Мадуро

30 січня 2020, 03:00 comments1410
Поділіться публікацією:
Мадуро закликав Колумбію відновити відносини з Венесуелою

Венесуелі необхідно відновити дипломатичні зв'язки з Колумбією. Про це заявив президент Венесуели Ніколас Мадуро, передає РІА — Новини.

"Закликаю Колумбію подумати про пов'язаних процесах... Я має намір відновити відносини на рівні консульств", — сказав Мадуро.

За його словами, у Венесуелі перебувають затримані злочинці з Колумбії, але зв'язку з проблемами з офіційними каналів зв'язку, Венесуела не може їх видати Колумбії.

Розрив дипломатичних відносин між двома країнами відбувся на початку минулого року на тлі прикордонного кризи, пов'язаного з поставками гуманітарної допомоги до Венесуели.

Як повідомляв сайт "Коментарі", у вересні 2019 року президент США Дональд Трамп підписав указ про введення повного економічного ембарго проти Венесуели, яка перебувала в глибокій політичній кризі і була охоплена масштабними масовими протестами. Ніколас Мадуро також заявив, що жителі країни масово виходять з католицької віри і стають євангелістами. "Хочу розповісти вам, дорогий Тато Франциск, про те, що народ Венесуели відмовляється від католицизму. Майже 40% громадян оголосили себе євангельськими християнами, а до цього було 3%", — написав Мадуро. Мадуро також зазначив, що єпископи католицької церкви виявляють дуже велику політичну активність і, по суті, використовують Венесуельську єпископську конференцію як політичну силу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ria.ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!