Головна Новини Світ Пiвденна Америка Бразилія має намір збільшити товарообіг з Україною до 1 млрд доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

Бразилія має намір збільшити товарообіг з Україною до 1 млрд доларів

Максимальний товарообіг з Бразилією був зафіксований у 2012 році

4 лютого 2020, 16:33 comments1395
Поділіться публікацією:
Бразилія має намір збільшити товарообіг з Україною до 1 млрд доларів

Бразилія шукає способи збільшити товарообіг з Україною. Про це в ексклюзивному інтерв'ю виданню "Коментарі" заявив Посол Бразилії в Україні Освалдо Биато Жуніор.

Дипломат зазначив, що в даний час обсяг взаємної торгівлі досить малий в порівнянні з піковими показниками 2012 року. На сьогоднішній день він становить близько 250 млн доларів. Посол зазначив найбільш пріоритетні напрямки співпраці і зазначив, що завдяки Україні бразильські виробники можуть отримати доступ на ринки Євросоюзу. В цілому, бразильський уряд розраховує довести обсяги торгівлі з Україною до 1 млрд доларів.

"В даний момент ми найбільше зацікавлені у співпраці у сферах ІТ і сільського господарства і в результаті плануємо вийти на товарообіг у розмірі 1 млрд дол США, тобто повернутися до рівня 2010 року", — поділився планами Освалдо Биато Жуніор.

Посол також заявив, що інвестиційний бум в Україні можливий, якщо нинішній владі вдасться вибудувати систему захисту іноземних інвесторів.

Більш детально про плани співпраці з бразильськими партнерами можна прочитати в повній версії інтерв'ю, яке дав виданню "Коментарі" Посол Бразилії в Україні Освалдо Биато Жуніор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!