Головна Новини Світ Пiвденна Америка Вибори президента Еквадору перенесли
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибори президента Еквадору перенесли

Голосування в Еквадорі обов'язково для всіх віком від 18 до 65 років

11 лютого 2020, 02:14 comments1478
Поділіться публікацією:
Вибори президента Еквадору перенесли

Вибори президента Еквадору відбудуться в наступному році 7 лютого. Про це повідомив Національна виборча рада. Про це повідомляють РІА-Новости.

Раніше планувалося провести їх 28 лютого 2021 року.

"Технічні команди Національної виборчої ради та Виборчого суду рекомендували в якості дати проведення першого туру виборів — неділю, 7 лютого 2021 року, а для проведення другого туру виборів — 11 квітня", — йдеться в заяві ради.

У голосуванні беруть участь жителі країни від 18 до 65 років. За неучасть у виборах накладається штраф.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", в минулому місяці в Еквадорі проходили протести через скасування субсидій на паливо. У ході демонстрацій загинуло більше десяти чоловік. "У найближчі кілька днів ми направимо імена загиблих в суди, щоб держава відповіла за злочини", — повідомив в ході прес-конференції Марлон Санті, національний координатор політичного крила Конфедерації корінних народів Еквадору. Офіс промбудсмена Еквадору надав доповідь, в якому говориться, що за два тижні протестів у країні було поранено більше 1200 чоловік і 10 загинуло. "Офіційні дані про кількість затриманих, поранених і вбитих до 13 жовтня, які ми зобов'язалися надати, — 1592 людини затримані", — повідомив журналістам омбудсмен Фредді Карріон.

Нагадаємо, навесні минулого року МВФ схвалив надання Еквадору більше чотирьох мільярдів доларів, перший транш в розмірі 652 мільйони доларів надавався негайно, другий пішов в червні. Програма розрахована на три роки. Для того щоб отримати транш від МВФ, влада Еквадору внесли зміни в економічний "План процвітання". Країну охопили протести після того, як влада країни скасували субсидії на паливо. Протести в країні призвели до транспортного колапсу, багато жителів відмовлялися виходити на роботу, в містах країни проходили зіткнення між демонстрантами і місцевою поліцією. Кілька компаній постраждали від нападів мародерів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!