Головна Новини Світ США Уряду США заборонили використовувати обладнання Huawei та ZTE
commentss НОВИНИ Всі новини

Уряду США заборонили використовувати обладнання Huawei та ZTE

США звинувачують Huawei у співпраці з військовими і розвідкою КНР і можливе стеження за клієнтами

13 серпня 2019, 08:15 comments1866
Поділіться публікацією:
Уряду США заборонили використовувати обладнання Huawei та ZTE

Сьогодні в США вступила заборона на використання державними органами технологій і послуг компаній Huawei і ZTE. Про це йдеться в документі, розміщеному на сайті Федерального реєстру США.

Заборона поширюється на міністерство оборони, Управління служб загального призначення і НАСА. Заборонено купувати не тільки у самих Huawei і ZTE, але і їх філій або структурних підрозділів, а також компаній, що використовують їх обладнання.

Також заборонено користуватися технологіями та послугами таких компаній: Hytera Communications Corporation, 34 Hangzhou Hikvision Digital Technology Company і Dahua Technology Company, а також будь-якіих компаний пов'язаними з ними підрозділами.

Нагадаємо, Америка звинувачує Huawei у співпраці з військовими і розвідкою КНР і можливе стеження за клієнтами.

Крім того, США переконують інші країни не використовувати інфраструктуру та обладнання Huawei при перехід на стандарт стільникового зв'язку 5G.

Як повідомляв портал "Коментарі", видання The Washington Post опублікувало результати розслідування, пов'язаного з китайським технологічним гігантом Huawei.

Видання провело розслідування і з'ясувала, що десять років тому Huawei таємно допомагала Північній Кореї побудувати і підтримувати комерційну бездротову мережу всередині країни. Техно-гігант уклав партнерську угоду з китайською компанією Panda International Information Technology Co. Ltd. на будівництво мережі. Варто уточнити, що ця компанія належить державі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!