Головна Новини Світ США Обама міг запобігти анексію Криму, - Трамп
commentss НОВИНИ Всі новини

Обама міг запобігти анексію Криму, - Трамп

Трамп звинуватив Обаму в приєднання Криму до Росії

26 серпня 2019, 21:00 comments2731
Поділіться публікацією:
Обама міг запобігти анексію Криму, - Трамп

Президент США Дональд Трамп вважає, що колишній президент США Барак Обама міг зупинити анексію Криму Росією, однак не зробив цього. Про це заявив американський президент після саміту G7, який транслювала CNN.

"Обаму перехитрили. Вони забрали Крим під час його правління. Це було недобре. Це можна було зупинити, але президент Обама не зміг зупинити, і це дуже погано. ... Президент Обама допомагав України, і Крим був анексований під час його правління. Якщо б це сталося під час мого правління, я б сказав: "Вибачте, хлопці, я зробив помилку", — заявив Трамп.

Раніше американський президент наполягав на тому, що Росії необхідно повернути в G7 для обговорення питань, пов'язаних з Іраном, Сирією та Північною Кореєю, пише The Guardian.. З усіх співрозмовників Дональда Трампа підтримав лише йде у відставку прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте, а прем'єр Японії Сіндзо Абе зберігав нейтральну позицію. Інші лідери "великої сімки" виступили категорично проти повернення в клуб президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляло видання "Коментарі", Путін доручив підготувати "симетрична відповідь" ракетному випробування в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!