Головна Новини Світ США Гонщиця загинула під час спроби встановити рекорд на реактивному автомобілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Гонщиця загинула під час спроби встановити рекорд на реактивному автомобілі

Аварія сталася в пустелі Алворда

29 серпня 2019, 03:35 comments4554
Поділіться публікацією:
Гонщиця загинула під час спроби встановити рекорд на реактивному автомобілі

Гонщиця і ведуча передачі "Руйнівники легенд" 36-річна Джессі Комбз загинула при спроби встановити рекорд швидкості на реактивному автомобілі. Про це повідомляє сайт Autoblog.

Аварія сталася в пустелі Алворда, штат Орегон. Як повідомили в офісі місцевого шерифа, трагедія сталася 27 серпня. Комбс, перебуваючи за кермом реактивного автомобіля, намагалася розігнатися до швидкості 996 кілометрів на годину. Жінка отримала травми, несумісні з життям.

В заяві сім'ї, опублікованому сайтом Autoblog, зазначається, що вона намагалася побити абсолютний жіночий рекорд швидкості пересування по суші, встановлений в 1976 році каскадеркою і гонщицею Кітті о'ніл. Тоді їй вдалося розвинути на триколісному реактивному автомобілі швидкість 843 кілометра в годину

Представники шоу "Руйнівники легенд", в якому за життя встигла попрацювати Комбс, висловили співчуття родині і близьким екс-співведучою.

Джессі Комбс прозвали найшвидшою жінкою на чотирьох колесах. У 2013 році вона змогла побити рекорд швидкості серед представниць жіночої статі, розігнавшись до 632 кілометрів на годину. Новий рекорд Комбс встановила в 2016 році — 769 кілометрів у годину. У 2018 показник гонщиці досяг вже 777 кілометрів, але тоді результат не зарахували офіційно.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", український велогонщиця Яна Беломоина одержала перемогу на змаганнях класу С1 з маунтинбайку, які відбулися в Італії. Змагання Internazionali dItalia Series відбулися 30 червня, за тиждень до фіналу Кубка світу, повідомляє "iSport.ua".

"Щаслива повернутися до перегонів після довгої паузи. Спасибі Італії за чудове подія, наступна мета — фінал світового чемпіонату з маунтинбайку в Val di Sole, який відбудеться наступного тижня", — написала Беломоина в соцмережах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!