Головна Новини Світ США Ураган "Доріан" вдарив по Багамам: "катастрофічні" руйнування
commentss НОВИНИ Всі новини

Ураган "Доріан" вдарив по Багамам: "катастрофічні" руйнування

Національний центр спостереження за ураганами охарактеризував як ураган «катастрофічний»

2 вересня 2019, 11:01 comments2164
Поділіться публікацією:
Ураган "Доріан" вдарив по Багамам: "катастрофічні" руйнування

Ураган "Доріан", посилився до самої небезпечної, 5-ї категорії, в неділю обрушився на північний захід Багамських островів. Швидкість вітру усередині урагану досягає 285 кілометрів на годину.

В епіцентрі стихії виявилися острова Великий Багама і Абак. За повідомленням волонтерського центру рятувальників у місті Хоуп-Таун на Абак, островам завдано катастрофічного збитку.

Сильні пориви вітру зносили дахи житлових будинків, валили дерева. З-за проливних дощів затоплено дороги та житлові будинки.

У ніч на понеділок Національний центр США по спостереженню за ураганами попередив жителів Великого Багама і Абак про те, що ураган може мати небезпечні наслідки і загрожувати їх життю.

За останніми даними, максимальна швидкість поривів вітру урагану досягає 280 км/ч. Очікується, що протягом понеділка ураган вируватиме в районі північної частини Багамських островів, а потім попрямує у бік узбережжя штату Флорида.

Як повідомляв портал "Коментарі", мгубернатор американського штату Флорида Рон Десантіс розпорядився ввести режим надзвичайної ситуації через ураган "Доріан", який наближається до кордонів штату.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!