Головна Новини Світ США Китай і США домовляються про нові торгові переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай і США домовляються про нові торгові переговори

США і Китай вже кілька місяців пробують домовитися про взаємне зняття мит

2 вересня 2019, 12:10 comments1643
Поділіться публікацією:
Китай і США домовляються про нові торгові переговори

Китай і США в даний час обговорюють терміни проведення нового раунду переговорів щодо врегулювання торговельних спорів. Про це повідомив офіційний представник МЗС КНР Ген Шуан в понеділок на брифінгу.
"Сторони обговорюють це. Що необхідно зробити в першу чергу, так це створити відповідну атмосферу для переговорів. Що стосується деталей, то я пропоную вам звернутися до міністерства комерції", — сказав дипломат.
Напередодні заяви китайського дипломата, президент США Дональд Трамп заявив журналістам, що консультації з торгових питань з представниками КНР заплановані на вересень.
1 вересня США ввели додаткові мита в розмірі 15% на товари з КНР вартістю $112 млрд. Китай у відповідь у неділю ввів першу частину додаткових мит 10% на американську продукцію обсягом $75 млрд. Додаткові збори до 5% на імпорт з США будуть введені 15 грудня. У той же день КНР також встановить додаткові мита в 25% і 5% відповідно на американські автомобілі та запчастини.
Як повідомляв сайт "Коментарі", президент США Дональд Трамп заявив, що може ще вище підняти мита на китайський імпорт після 1 вересня, якщо Пекін не докладе більше зусиль для укладення торгової угоди з Вашингтоном.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!