Головна Новини Світ США У Каліфорнії більше 30 людей загинули при пожежі на кораблі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каліфорнії більше 30 людей загинули при пожежі на кораблі

У Каліфорнії спалахнув корабель з пасажирами

3 вересня 2019, 01:10 comments1799
Поділіться публікацією:
У Каліфорнії більше 30 людей загинули при пожежі на кораблі

Тридцять чотири людини загинули в результаті пожежі на кораблі біля берегів Каліфорнії. Про це повідомляє телеканал KTLA з посиланням на місцевий пожежне управління.

Інцидент стався у округу Вентура в районі Санта-Круз.

Берегова охорона Лос-Анджелеса повідомляє, що на місце вирушили рятувальні команди. Декількох членів екіпажу вдалося врятувати, евакуація триває.

За даними ЗМІ, на палаючому судні могли перебувати до 39 осіб.

Представник берегової охорони Ерон Бемис повідомив журналістам, що рятувальники поки не можуть проникнути на корабель з-за триваючого пожежі.

"Він гасне і знову спалахує, можливо, з-за кількості палива на борту. Ми поки не можемо пробити корпус і подивитися, чи є чи вижили на цьому етапі", — сказав Бемис.

За його словами, мова йде про комерційне судні довжиною 75 футів (близько 23 метрів), яке використовувалося дайверами.

"П'ять членів екіпажу змогли висадитися, тому що вони були в головній каюті. Тридцять чотири пасажири перебували під палубами", — уклав представник берегової охорони.

 Як повідомляло видання "Коментарі", первый випробувальний орбітальний політ корабля Starship американської компанії SpaceX може відбутися в жовтні. Про це в четвер повідомив глава компанії Ілон Маск. "Плануємо в жовтні перший випробувальний політ на висоту 20 км, а також зробимо спробу орбітального польоту відразу після цього", — написав він у Twitter. Маск також додав, що "більш детальна інформація на цей рахунок буде оприлюднена 28 вересня — у річницю першого польоту на орбіту корабля, створеного SpaceX".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!