Головна Новини Світ США Tesla випустила модель з "веганским" салоном
commentss НОВИНИ Всі новини

Tesla випустила модель з "веганским" салоном

Компанія Tesla випустила нову версію електромобіля з новим салоном

3 вересня 2019, 17:05 comments1868
Поділіться публікацією:
Tesla випустила модель з "веганским" салоном

Компанія Tesla випустила нову версію електромобіля Tesla Model 3, яка відрізняється повною відсутністю натуральної шкіри в інтер'єрі, тоді як спочатку виробник використовував цей матеріал в обробці салону. Про це повідомляє itc.ua.

Компанія пообіцяла, що її майбутній електричний кросовер Model Y буде мати салон без шкіри. Варто зазначити, що активісти товариства захисту прав тварин роками закликали автовиробника не використовувати матеріали тваринного походження. Дійшло до того, що "Люди за етичне поводження з тваринами" прийшли на останнє засідання компанії і змусили Ілона Маска дати обіцянку випустити відповідні модифікації електрокарів.

Головною перешкодою на шляху до позбавлення інтер'єру від натуральної шкіри виявилося кермо.

За словами Маска, вони були близькі до того, щоб залишити кермо без підігріву, оскільки з синтетичним матеріалом спостерігаються деякі проблеми під час нагрівання. Крім того, синтетика зношується набагато швидше, ніж шкіра.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Міністерство регіонального розвитку зайнялося питанням обов'язкового пристрою електрозарядних станцій на парковках і АЗС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!