Головна Новини Світ США Трамп оцінив хід торговельних переговорів США з Китаєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп оцінив хід торговельних переговорів США з Китаєм

Трамп повідомив про майбутнє підвищення мит на товари з Китаю

3 вересня 2019, 01:10 comments1360
Поділіться публікацією:
Трамп оцінив хід торговельних переговорів США з Китаєм

Президент США Дональд Трамп у своєму мікроблозі в Twitter оцінив хід торгових переговорів між Сполученими Штатами і Китаєм.

"У нас все добре на переговорах з Китаєм. Хоча я впевнений, що їм дуже хотілося б мати справу з новою адміністрацією, щоб вони могли продовжувати практику "грабежу США" ($600 млрд у рік)", — заявив Трамп.

Він також зазначив, що в разі його перемоги на майбутніх президентських виборах торгова угода з Пекіном буде набагато жорсткішою.

Раніше Трамп повідомив про майбутнє підвищення мит на товари з Китаю, які будуть імпортовані з вересня і жовтня 2019 року.

Пізніше Міністерство комерції Китаю повідомило, що Пекін ініціював розгляд у Всесвітній торгової організації (СОТ) у зв'язку з введенням нових мит на китайський експорт з боку США.

Як повідомляли "Коментарі", президент США Дональд Трамп заявив, що США мають намір підвищити мита на товари з Китаю у вересні і жовтні додатково на 5% у порівнянні з раніше оголошеними показниками. Даний крок Трамп назвав відповіддю на "політично мотивований крок" Китаю щодо введення мит на експорт США в розмірі 75 мільярдів доларів. "На жаль, колишні адміністрації дозволили Китаю настільки випередити справедливу і збалансовану торгівлю, що це стало великим тягарем для американського платника податків. Як президент, я більше не можу цього допустити", — заявив Трамп. За його словами, з 1 вересня мита на товари загальною вартістю 300 млрд доларів збільшаться з 10% до 15%. З 1 жовтня мита на товари загальною вартістю 250 млрд доларів зросте з 25% до 30%.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!