Головна Новини Світ США Трамп перенаправив понад 750 млн доларів з програми з протидії РФ на будівництво стіни з Мексикою
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп перенаправив понад 750 млн доларів з програми з протидії РФ на будівництво стіни з Мексикою

Лідер демократичної меншості в Сенаті США Чак Шумер вважає, що Трамп діє в інтересах Москви

6 вересня 2019, 02:10 comments2525
Поділіться публікацією:
Трамп перенаправив понад 750 млн доларів з програми з протидії РФ на будівництво стіни з Мексикою

Лідер демократичної меншості в Сенаті США Чак Шумер звинуватив президента Дональда Трампа в тому, що він задіяв 771 млн дол., призначених на стримування РФ у Європі, для будівництва стіни на кордоні з Мексикою. Про це сенатор повідомив у Twitter.

"Вкотре президент Трамп ставить (Росію — ред.) понад безпеки американського народу і його союзників. Скорочення фінансування на посилення наших перевірених часом європейських союзників проти російської агресії, щоб просувати політично вмотивований престижний проект президента, за який, як він обіцяв, заплатить Мексика — це обурливо, неправильно, і це послаблює нашу національну безпеку", — йдеться в заяві сенатора, розміщеній на його сторінці в Twitter.

Відзначається, що мова йде про перерозподіл коштів з програми Європейська ініціатива стримування. Згідно з твердженнями Шумера, Трамп уже вдруге за два тижні діє в інтересах Москви.

"Ця дія (з 771 млн дол. — ред.), до того ж із зволіканням надання допомоги українським військовим проти російської агресії, це вдруге за два тижні, коли президент Трамп прямим чином допомагає президенту Путіну з його ворожою кампанією по підриву НАТО і трансатлантичних відносин", — стверджується у преамбулі заяви.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Україна може отримати наступного року фінансову допомогу від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!