Головна Новини Світ США Ураган «Доріан», який забрав життя 30 осіб ослаб до першої категорії
commentss НОВИНИ Всі новини

Ураган «Доріан», який забрав життя 30 осіб ослаб до першої категорії

Швидкість вітру впала до 145 км / год

6 вересня 2019, 10:43 comments1494
Поділіться публікацією:
Ураган «Доріан», який забрав життя 30 осіб ослаб до першої категорії

Ураган "Доріан", який пронісся Багамськими островами і досяг американського узбережжя, ослабнув до першої категорії.

Національний центр спостереження за ураганами США повідомив, що максимальна швидкість вітру складає 145 км/ч. "Доріан" зараз знаходиться приблизно в 64 км на південний схід від міста Вілмінгтон (Північна Кароліна) і рухається уздовж узбережжя в північно-східному напрямку зі швидкістю 24 км/ч.

Близько 2 млн американських громадян, що проживають на атлантичному узбережжі, сповіщені про необхідність евакуації у зв'язку з наближенням "Доріана".

Згідно з останніми даними влади, через ураган загинули не менше 30 людей. Офіційні особи зазначають, що це не остаточна цифра. Близько 13 тис. будівель пошкоджено або зруйновано.

Нагадаємо, що ураган "Доріан" обрушився на декілька островів Багамського архіпелагу 1 вересня. Швидкість вітру досягала 298 км/ч. У зв'язку з наближенням урагану губернатори американських штатів Південна Кароліна, Джорджія, Флорида і Вірджинія ввели режим надзвичайної ситуації. Руйнування на Багамах виявилися "катастрофічними".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", збиток від урагану "Доріан" в США оцінювали від 25 до 40 млрд дол. Однак, після того, як ураган послабшав до другої з п'яти категорій, потенційний збиток тепер розцінюється як помірний.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!