Головна Новини Світ США Трамп похвалився зачіскою і заявив, що у нього найкраще волосся
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп похвалився зачіскою і заявив, що у нього найкраще волосся

Трамп задоволений тим, що виросло в нього на голові

10 вересня 2019, 07:58 comments8926
Поділіться публікацією:
Трамп похвалився зачіскою і заявив, що у нього найкраще волосся

Глава американської держави Дональд Трамп, виступаючи перед прихильниками в Північній Кароліні, знову похвалився своєю зачіскою. Президент США зазначив, що волосся у нього краще, ніж у більшості друзів.

За словами Трампа, він готовий був провести мітинг на відкритому стадіоні, а не в закритому приміщенні, щоб вмістити всіх прихильників. І навіть не побоявся б намочити свою знамениту зачіску.

"Це, принаймні, показало б, що це моє власне волосся, − заявив Трамп. — Це і є моє волосся. Може, воно не чудове, але можу сказати, що воно краще, ніж у більшості моїх друзів того ж віку. Набагато краще. Набагато!".

Нагадаємо, що волосся президента США Дональда Трампа не раз ставало приводом для обговорення у соцмережах. У 2012 році співачка Шер засумнівалася в тому, що у Трампа натуральне волосся. Трамп відповів на це, заявивши, що, навідміну від Шер, у нього все натуральне. У результаті співачка демонстративно відмовилася від покупок в мережі Macys, співвласником якої є Трамп.

Як повідомляло видання "Коментарі", президент США Дональд Трамп пожартував, що не засмучується через прогнозованого дощу і доведе всім, що він не носить перука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!