Головна Новини Світ США Трамп назвав рішення ВР щодо надання притулку великою перемогою
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп назвав рішення ВР щодо надання притулку великою перемогою

Верховний суд США дозволив адміністрації Трампа обмежити надання притулку іноземцям

12 вересня 2019, 04:55 comments1646
Поділіться публікацією:
Трамп назвав рішення ВР щодо надання притулку великою перемогою

Президент США Дональд Трамп назвав великою перемогою рішення Верховного суду щодо обмеження надання притулку іноземцям.

 "Велика перемога у Верховному суді США (щодо забезпечення безпеки — ред.) на кордоні (надання — ред.) притулку!" — написав він у себе в Twitter.

Верховний суд США дозволив адміністрації Трампа обмежити надання притулку іноземцям.

Раніше адміністрація Трампа випустила указ, згідно з яким влада США має намір відмовити в праві на надання притулку на південному кордоні країни з Мексикою тим мігрантам, які її проходження перетнули територію іншої держави, йдеться в опублікованому на сайті Федерального реєстру документів. Після цього, однак, рішення було заблоковано окружним судом штату Каліфорнії.

Як раніше повідомляли "Коментарі", комітет з питань судочинства палати представників Конгресу США готує нове розслідування щодо таємних виплат президента Дональда Трампа жінкам, з якими у нього раніше були відносини, в обмін на мовчання.У жовтні поточного року комітет має намір вислухати показання осіб, які були причетні до виплат у 2016 році. Це зірка порнофільмів Стормі Деніелс і колишня модель Playboy Карен Макдугал. Нагадаємо, раніше у зв'язку з цим колишній особистий адвокат американського лідера Майкл Коен отримав три роки позбавлення волі. Він отримав звинувачення в організації виплат відступних на суму 280 тисяч доларів Деніелс і Макдугал, які заявляли, що складалися в любовних відносинах з Трампом, в обмін на їх мовчання перед виборною кампанією. Як раніше повідомляло видання "Коментарі", більшість членів фракції Демократичної партії в Палаті представників США готові підтримати імпічмент президента країни Дональда Трампа.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!