Головна Новини Світ США Звільнений Болтон назвав головні помилки Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнений Болтон назвав головні помилки Трампа

Екс-радник американського президента з питань нацбезпеки розкритикував політику Трампа

19 вересня 2019, 04:15 comments2122
Поділіться публікацією:
Звільнений Болтон назвав головні помилки Трампа

Колишній радник президента США з національної безпеки Джон Болтон розкритикував зовнішню політику Дональда Трампа на закритій зустрічі. Про це повідомляє видання Politico з посиланням на джерела.

Відзначається, що екс-радник не приховував своїх розбіжностей з президентом.  Зокрема, його обурило рішення Трампа запросити лідерів афганського руху Талібан в заміську резиденцію президента США в Кемп-Девіді.  За його словами, це прояв неповаги до жертв теракту 11 вересня.

Крім того, Болтон висловив думку, що будь-які переговори з КНДР і Іраном були "приречені на провал".  За його словами, ці країни лише хочуть вести переговори про звільнення від санкцій для підтримки своєї економіки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про відставку Джона Болтона. Президент США Дональд Трамп 10 вересня звільнив свого радника з національної безпеки Джона Болтона. Як повідомив американський президент, він особисто попросив Болтона піти у відставку, оскільки не згоден з його думкою та ініціативами. Болтон, навпаки, заявив, що пішов сам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!