Головна Новини Світ США США вислали двох кубинських дипломатів
commentss НОВИНИ Всі новини

США вислали двох кубинських дипломатів

У США продовжили введене в 1962 році торгове ембарго відносно Куби

20 вересня 2019, 00:36 comments1551
Поділіться публікацією:
США вислали двох кубинських дипломатів

США вислали з країни двох кубинських дипломатів, які працювали в місії при ООН, за дії проти національної безпеки. Про це повідомила офіційний представник держдепартаменту Морган Ортагус.

"Співробітникам місії Куби при ООН заборонено залишати Манхеттен (район Нью-Йорка, де знаходиться штаб-квартира ООН – ред.). Ми серйозно розцінюємо будь-які дії проти національних інтересів США", — написала вона в Twitter.

Минулого тижня Дональд Трамп продовжив введене в 1962 році торговельне ембарго відносно Куби, оскільки це відповідає інтересам США".

Колишній термін дії обмежень повинен був завершитися 14 вересня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в рамках навчальної програми Дипломатичної академії МЗС Туреччини українські дипломати прибули в Туреччину. "Раді вітати в столиці Туреччини чергову групу українських дипломатів в рамках навчальної програми Дипломатичної академії МЗС Туреччини. Окрема подяка директору Дипакадемії Туреччини Месуту Озджану за турецьке гостинність. Турецька дипломатія справедливо вважається однією з кращих — буде цікаво і пізнавально", – поділився осол України в Турецькій Республіці Андрій Сибіга.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!