Головна Новини Світ США Конгрес США закликали розглянути імпічмент Трампа з-за тиску на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес США закликали розглянути імпічмент Трампа з-за тиску на Україну

У США стурбовані через інформацію про тиск Трампа на Україну

20 вересня 2019, 04:35 comments2308
Поділіться публікацією:
Конгрес США закликали розглянути імпічмент Трампа з-за тиску на Україну

 Конгрес Сполучених Штатів Америки повинен застосувати процедуру імпічменту президента Дональда Трампа, якщо поширена в ЗМІ інформація про його спроби тиснути на Україну для відкриття розслідування проти сина екс-віце-президента США Джо Байдена виявиться правдою. Про це заявив американський юрист Джордж Конвей в Twitter.

"Якщо це правда (інформація про спроби тиску на український уряд, — ред.), то президентові Дональду Трампу слід оголосити імпічмент і відсторонити його від посади негайно", — переконаний Конвей.

Він також розмістив кілька скріншотів з публікації британського видання The Independent, де сказано, що блокування адміністрацією Трампа військової допомоги Україні було тиском на уряд європейської держави в надії, що там відкриють розслідування проти сина екс-віце-президента США Джо Байдена.

У той же час сам Трамп назвав поширену ЗМІ інформацію фейками і "харасментом".

"Ще одна історія "фейкових новин", які ніколи не припиняться! Практично, кожен раз, коли я розмовляю телефону з іноземним лідером, розумію, що, можливо, нас слухає багато людей з різних агентств США, не кажучи вже про інші країни", — написав Трамп у Twitter.

 Нагадаємо, колишній посол України в США Валерій Чалий заявив, що президент України Володимир Зеленський міг відвідати США з офіційним візитом і зустрітися в Білому домі з американським лідером Дональдом Трампом відразу після своєї інавгурації.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", лідер країни Володимир Зеленський під час виступу на форумі "Ялтинської європейської стратегії" (YES) повідомив, що він вже кілька разів спілкувався з Трампом по телефону і сподівається на зустріч найближчим часом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!