Головна Новини Світ США Трамп схвалив відправку додаткових військових на Близький Схід
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп схвалив відправку додаткових військових на Близький Схід

Дональд Трамп схвалив відправку додаткових військових на Близький Схід в зв'язку з можливим нападом Ірану на Саудівську Аравію

21 вересня 2019, 07:05 comments2221
Поділіться публікацією:
Трамп схвалив відправку додаткових військових на Близький Схід

Глава Пентагону Марк Еспер повідомив в ході прес-конференції, що американський лідер Дональд Трамп схвалив відправку додаткових військовослужбовців на Близький Схід.

Відео виступу Еспера опубліковано на сторінці американського оборонного відомства у Twitter.

Глава Пентагону повідомив, що "для запобігання подальшої ескалації ситуації Саудівська Аравія запросила міжнародну підтримку, щоб допомогти захистити критично важливу інфраструктуру Королівства", за його словами, "ОАЕ також запросили допомогу".

Еспер заявив, що у відповідь на запити цих країн Трамп "схвалив розгортання військових сил США, які будуть в основному зосереджені на повітряної і протиракетної оборони".

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Пентагон завершив аналіз програми військової допомоги Україні і прийшов до висновку, що виділення 250 млн доларів необхідно. "Департамент Пентагону розглянув пакет зовнішньої допомоги (для України) і підтримує його", — сказав високопоставлений чиновник Міністерства оборони США. Видання зазначає, що в 2019 році Конгрес схвалив виділення 250 млн доларів військової допомоги Україні, щоб допомогти протистояти агресії Росії



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!