Головна Новини Світ США У США заговорили про імпічмент Трампу в зв'язку з "телефонним скандалом"
commentss НОВИНИ Всі новини

У США заговорили про імпічмент Трампу в зв'язку з "телефонним скандалом"

Сам Дональд Трамп відкидає таку ймовірність

23 вересня 2019, 21:54 comments2718
Поділіться публікацією:
У США заговорили про імпічмент Трампу в зв'язку з "телефонним скандалом"

Президент США Дональд Трамп прокоментував поширюються чутки про імпічмент за ініціативою Конгресу на тлі повідомлень про ймовірний тиск з його боку на президента України Володимира Зеленського для кримінального переслідування його політичного конкурента Джо Байдена. Про це пише "РБК-Україна".

Західні ЗМІ повідомляють, що американський лідер після прибуття 23 вересня в штаб-квартиру ООН в Нью-Йорку сказав, що не сприймає серйозно загрози імпічментом з боку Конгресу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Дональд Трамп спростував заяви на тиск на Зеленського в своїх політичних цілях і висміяв ЗМІ, що поширюють таку інформацію.

"Фейкові ЗМІ і їх партнер, Демократична партія, хочуть триматися подалі від вимоги Джо Байдена, щоб український уряд звільнив прокурора, який вів розслідування проти його сина, або вони не отримають велику кількість грошей від США", — написав американський лідер в своєму Twitter.

Однак уже наступного дня Трамп, мабуть, сам опинившись під високим тиском вільної преси,  визнав, що в телефонній розмові з гарантом України, який стався ще в липні, торкнувся питання щодо Джо Байдена. "Розмова в основному була про корупцію — про всю корупцію, а також про те, що ми не хочемо, щоб наші люди, такі як колишній віце-президент Байден і його син, створювали корупцію в Україні", — зазначив глава американської нації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!