Головна Новини Світ США У США вимагають розслідування заморозки Трампом військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вимагають розслідування заморозки Трампом військової допомоги Україні

Конгрес не був обізнаний про таке рішення

24 вересня 2019, 18:18 comments1510
Поділіться публікацією:
У США вимагають розслідування заморозки Трампом військової допомоги Україні

Сенатор США і голова комітету із зовнішньої політики Роберт Менендес вимагає провести розслідування щодо затримки адміністрацією президента Дональда Трампа рішення про тимчасове призупинення військової допомоги Україні. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна".

Так, за словами Мендеса, Конгрес не був обізнаний про який-небудь суттєвого перегляду допомоги Україні в сфері безпеки або будь-якої політичної причини, по якій виплата коштів повинна була бути заморожена.

"Ми повинні негайно зрозуміти, конвертував чи президент і його команда належним чином виділені фонди іноземної допомоги Сполучених Штатів для його особистої і політичної вигоди і яку роль федеральні агентства, можливо, грали в цьому", — повідомив сенатор в листі до глави адміністративно-бюджетного управління США Міку Малвейні.

Менендес попросив надати інформацію про те, хто вирішив заморозити виплату коштів, чи було відповідне розпорядження від Трампа, і що змінилося між рішенням в червні і виплатою грошей в цьому місяці.

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" повідомляв про умови Дональда Трампа, при якому він готовий відновити військову підтримку України. Про це він розповів світовій пресі після прибуття в штаб-квартиру Організації об'єднаних націй (ООН) в Нью-Йорку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!