Головна Новини Світ США Трамп заборонив в'їзд у США для представників влади Ірану і Венесуели
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп заборонив в'їзд у США для представників влади Ірану і Венесуели

Чиновники Ірану і Венесуели не зможуть відвідувати США

26 вересня 2019, 10:40 comments1287
Поділіться публікацією:
Трамп заборонив в'їзд у США для представників влади Ірану і Венесуели

Президент США Дональд Трамп заборонив в'їзд на територію країни офіційних представників Ірану та Венесуели. Відповідна інформація міститься в спеціальному розпорядження глави держави.

"Уряд Ірану є державним спонсором тероризму, а Корпус вартових ісламської революції, включаючи його сили, підтримує терористів і безпосередньо бере участь у терористичних актах. Іран довільно затримує громадян Сполучених Штатів. Іранський режим сприяє гуманітарному кризи, що загрожує своїм сусідам, загрожує міжнародному судноплавству і проводить руйнівні кібератаки", — наголошується у розпорядженні президента США.

У зв'язку із зазначеними причинами, американський лідер вирішив обмежити в'їзд на територію країни чиновникам Ірану.

"Враховуючи, що таке поведінка загрожує миру і стабільності на Близькому Сході і за його межами, я вирішив, що в інтересах Сполучених Штатів вжити заходів з обмеження і припинення в'їзду в Сполучені Штати в якості іммігрантів або не іммігрантів високопоставлених урядових посадових осіб Ірану і їх найближчих родичів", — заявив Трамп.

Аналогічне розпорядження з заходами щодо обмеження в'їзду видано відносно чиновників уряду президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

"Враховуючи важливість для Сполучених Штатів сприяння діяльності конституційного уряду і демократичних інститутів у Венесуелі, я визначив, що в інтересах Сполучених Штатів вжити заходів з обмеження і призупинення в'їзду в Сполучені Штати як іммігрантів або не іммігрантів високопоставлених членів режиму Ніколаса Мадуро", — йдеться в розпорядженні.

У розпорядженні окремо зазначається, що заборона на в'їзд не стосується членів венесуельської опозиції.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада США обмежили можливість пересування президента Ірану Хасана Роухани в Нью-Йорку. Заборону ввели на час проведення Генеральної Асамблеї ООН.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!