Головна Новини Світ США У США забороняють електронні сигарети
commentss НОВИНИ Всі новини

У США забороняють електронні сигарети

У кількох штатах йде розслідування, що могло викликати хворобу легенів

27 вересня 2019, 15:40 comments1967
Поділіться публікацією:
У США забороняють електронні сигарети

У США, на думку влади, 530 осіб померли від таємничої хвороби дихальних шляхів через куріння електронних сигарет, повідомляє портал Aktualne.

Так, в штаті Массачусетс наклали чотиримісячну заборону на продаж електронних сигарет і картриджів до них. Влада Каліфорнії закликала всіх жителів штату не використовувати їх до тих пір, поки товар не стане "безпечним". Із-за плутанини щодо того, що саме викликає цю хворобу, відповідні установи кількох штатів рекомендували споживачам утриматися від куріння цих пристроїв, поки не закінчиться розслідування.

У Каліфорнії влада запропонувала всім курцям якомога швидше звернутися до лікаря, якщо вони страждають від утрудненого дихання, кашлю, болю в грудях, сильної втоми або високої температури.

Відзначається, що точна причина виникнення хвороби невідома. Деякі пацієнти використовували картриджі з вмістом марихуани, інші — тільки нікотинові картриджі. За словами дослідників, не існує єдиних продукту, марки, речовини або добавки, яка б об'єднувала всі випадки захворювання легенів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що медики пов'язали куріння електронних сигарет і безсоння.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!