Головна Новини Світ США "Скандальна стенограма": більшість американців засуджують Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

"Скандальна стенограма": більшість американців засуджують Трампа

Більше 60% американців упевнені, що розмова Трампа із Зеленським становить серйозну проблему

29 вересня 2019, 22:34 comments2477
Поділіться публікацією:
"Скандальна стенограма": більшість американців засуджують Трампа

Більше 60% громадян США вважають, що зміст оприлюдненої стенограми телефонної розмови президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським становить серйозну проблему. Про це пише інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на результати опитування каналу АВС.

Так, згідно з його результатами, 43% респондентів вважають питання істотним і "дуже серйозним". У той же час більшість опитаних — 51% — заявили, що зовсім не здивовані тим, що Трамп, як стверджується, домагався від Зеленського початку кримінального розслідування щодо дій сина колишнього віце-президента Джо Байдена.

Ще 32% відповіли, що "не дуже здивовані", великою несподіванкою ці заяви стали лише для 3% жителів США.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомив, що екс-співробітники американських спецслужб і агентств заявили, що дії президента США Дональда Трампа щодо України викликають "глибоке занепокоєння" з нацбезпеки.

"Президент Трамп, очевидно, використовував повноваження і ресурси, які надає вища посада в країні, щоб залучити іноземне втручання в наші демократичні процеси", — йдеться в заяві.

Основну частину підписантів заяви складають колишні посадові особи колишніх адміністрацій, розвідслужб, Державного департаменту, Міністерства внутрішньої безпеки та Ради національної безпеки.

У заяві вказується, що вони, як фахівці, давно стурбовані діями Трампа і їх наслідками для нацбезпеки.

"Однак останні викриття вимагають відповіді", — відзначили екс-чиновники, додавши, що "аплодують тим членам Конгресу", включно зі спікером Палати представників Ненсі Пелосі, які запустили процедуру імпічменту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!