Головна Новини Світ США Конгрес США вимагає доступ до всіх телефонних переговорів Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Конгрес США вимагає доступ до всіх телефонних переговорів Трампа

Найбільше Конгрес цікавиться стенограмами спілкування з Путіним

29 вересня 2019, 23:10 comments1472
Поділіться публікацією:
Конгрес США вимагає доступ до всіх телефонних переговорів Трампа

У Конгресі США мають намір отримати доступ до телефонних розмов Дональда Трампа з лідерами інших країн, в тому числі Володимиром Путіним. Про це повідомляє "Радіо Свобода", посилаючись на заяву голови комітету Палати представників з розвідки Адама Шиффа.

"Важливо дізнатися, чи не підривав президент США в розмовах з іншими світовими лідерами, зокрема з Путіним, нашу безпеку — щоб, на його думку витягти користь для своєї кампанії", — зазначено в повідомленні.

Очолюваний ним комітет розглядає скаргу агента ЦРУ, в якій вказується, що під час телефонної розмови в липні Дональд Трамп попросив президента України Володимира Зеленського почати розслідування відносно колишнього віце-президента Джо Байдена — головного суперника на президентських виборах 2020 року — і його сина, Хантера.

У скарзі також стверджувалося, що чиновники Білого дому розмістили записи дзвінка Зеленському (і інших, можливо, "проблемних" розмов Трампа) на секретний комп'ютерний сервер, який відає питаннями національної безпеки. Як зазначив Шифф, Конгрес твердо має намір з'ясувати, чи дійсно є такий сервер .

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що переважна більшість громадян США вважають розмову президентів Дональда Трампа і Володимира Зеленського, яка відбулася в липні і була оприлюднена минулого тижня, серйозною проблемою для своєї країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!