Головна Новини Світ США Помпео і Конте обговорили відносини з Росією та Китаєм
commentss НОВИНИ Всі новини

Помпео і Конте обговорили відносини з Росією та Китаєм

Помпео і Конте також розглянули питання двосторонніх відносин

2 жовтня 2019, 02:35 comments1485
Поділіться публікацією:
Помпео і Конте обговорили відносини з Росією та Китаєм

Перебуває з візитом на Апеннінах держсекретар США Майк Помпео обговорив з прем'єр-міністром Італії Джузеппе Конте найбільш актуальні проблеми міжнародного порядку денного, зокрема, відносини з Росією і Китаєм, повідомила у вівторок, 1 жовтня, прес-служба урядового Палацу Кіджі.

"Переговори дозволили поглиблено обговорити деякі важливі міжнародні теми. Щодо кризи в Лівії було відзначено повне збіг позицій щодо необхідності спільно працювати, щоб якомога швидше знайти політичне рішення, усвідомлюючи безпідставність військового рішення. Були також обговорено відносини з Росією і Китаєм в стратегічному плані і перспективи майбутнього саміту НАТО, який відбудеться 3-4 грудня в Лондоні", — йдеться в повідомленні.

Сторони також розглянули питання двосторонніх відносин, погодившись з важливістю подальшого зміцнення торговельно-економічних зв'язків і торкнулися проблеми, пов'язані з митними зборами.

Як писав портал "Коментарі", Дональд Трамп заявив, що ідея його екс-радника з нацбезпеки Джона Болтона працювати з Північною Кореєю з лівійської моделі була помилковою. "Джон — людина, з яким у мене були хороші відносини. Але він зробив деякі помилки. Він пропонував діяти з Північною Кореєю як з Лівією. Не дуже хороше заяву, якщо враховувати, що сталося з (загиблим прем'єр-міністром Лівії Муаммаром Каддафі. Він (Болтон) був дуже жорстким хлопцем", — сказав Трамп журналістам. Президент зазначив, що не звинувачує Кім Чен Ина за те, що він не захотів мати справу з Болтоном. Трамп додав, що було "не дуже розумно пропонувати лівійський підхід у період переговорів з Північною Кореєю.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!